Nejnovější recenze ze sekce Činky
- Zatím ales gute
- Zatím nic
Na tomto konkrétním výrobku toho není moc co hodnotit. Snad jen kvalitna provedení a zpracování.
Činky se hodí pro domácí posilování, výhodou je, že nejsou kulaté a tudíž se nekutálejí po podlaze. Doporučuji.
Tady není moc co hodnotit. Tady je jedna velká výhoda a to je velká variabilita nastavení hmotnosti. Nabízí se závažíčka různých velikosti od 0,5kg a vejde se tam toho hodně, takže činka je vhodná od začátečníka až po kulturistu. Stačí vám doma jedna a mohou s ní cvičit všichni. Samozřejmě ideální mít dvě, aby mohly obě ruce pracovat současně.
- Jsem spokojený. Líbí se mi zámek na ose. Je jednoduchý a dobrý.
- doručeny zaprášené, špinavé činky, evidentně roky někdy vystavené
- nekupujte
- uvedené váhy na doručených činkách v lb neodpovídají obrázku
Doručeny zaprášené, špinavé činky, evidentně roky někdy vystavené. Produkt neodpovídá obrázku. Uvedené váhy na doručených činkách v lb neodpovídají obrázku. Jsem velice zklamaná. Obchodu již nedůvěřuji.
- rychlost vyřízení objednávky
- bezkonkurenční cena.
Spokojenost dle očekávání.Není co vytknout.Děkuji
splňuje očekávání
Fungují
- Dobrý set za rozumný peníze pro domácí cvičení
- Vnitřní výplň závaží se může uvnitř rozpadat a pak to jde při zvedání slyšet, ale plní účel.
- Mohl by obsahovat ještě jednu sadu nejlehčích kotoučů
Na doma je to rozhodně super záležitost!
Reakce obchodu hop-sport.cz
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu.
Přejeme Vám krásný zbytek dne!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
dobrá montáž
Top
- Nekvalitní
- Rukojeti mají pružnou vůli
- rychlé nastavení váhy, zatím vše v pořádku.
- Stojany nejsou upraveny na malé jednoručky a při odložení dochází k pohmožd#dění rokou
- dobrý materiál
- Váží 14,2kg
Set pro začátky dobrý. Jen malinko hůře opracované nakládací prostory u rovné tyče. U po druhé jsem si musel lovit kovou strusku z prstů po té, co jsem nakládal kotouče na tyč. Kotouče se i po dotažení povolují, ale to je problém všech levnějších tyčí. Jinak úkol tento set plní a jsem s ním víceméně spokojen
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme za zpětnou vazbu a doporučení produktu.
Přejeme Vám krásný den!
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- Tvar, kvalita.
Hop-Sport HS Nakládací činkový set Premium 105kg
Přidáno: 20. října 2022
(naposledy upraveno 1. listopadu 2022)
Zakoupeno v hop-sport.cz
- Levné
Bohužel činky přišly mírně poškozené, rohy činek byly asi převozem pomačkané. V popisku produktu jsem si nevšimla že by zboží bylo poškozené. Když si uvědomím kolik staly, tak mi poškození nevadí.